Előfizetői tartalom

Átadta első kaposvári ipari létesítményét a NIPÜF

Portfolio
Megkezdődött az éles üzem az Inpark Kaposvár Ipari Park első létesítményében. A NIPÜF Csoport beruházásában megvalósult, több mint háromezer négyzetméteres csarnokban járműipari gyártóüzem és képzési központ is működik. A kiépített közműhálózat és a közlekedési kapcsolatok révén a park készen áll az újabb betelepülő vállalkozások fogadására.

A szigorodó járványügyi előírások miatt a hivatalos átadóünnepséget nélkülözve, „gördülő” rajtot vett az Inpark Kaposvár Ipari Park első üzeme. A fejlesztés során a NIPÜF Csoport nemcsak a bérlő BM Heros Zrt. egyedi igényeit, hanem az energiahatékonyságot és a fenntartható megoldások alkalmazását is szem előtt tartotta. Így a nagy teherbírású ipari padló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés