hotelszoba
Ingatlan

Budapest legújabb szállodái, amiért megőrülnek majd a járvány után a turisták - Szavazz 2020 legjobbjára!

Portfolio
A héten ez a negyedik és egyben utolsó szavazós cikkünk, melyben a legkülönlegesebb  budapesti hotelprojektről kérjük ki az Olvasóink véleményét. Jövő héten rendezzük meg az év legjelentősebb hazai ingatlanpiaci eseményét, a Property Investment Forum konferenciát, ahol idén sem maradhat el az év legkülönlegesebb projektjeinek, a legnagyobb tranzakcióinak, vagy a legtehetségesebb személyének a díjazása. Az összessen 12+1 kategóriáról már korábban beszámoltunk, ezek között van 4 olyan, amelyről nemcsak a szakmai zsűri dönt, hanem az Olvasóink szavazatára is számítunk. A héten 4 cikkben lehet szavazni az "Év Irodafejlesztésére" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás alatt)" az "Év Lakóprojektjére (100 lakás felett)" és az "Év Hotelprojektjére". Legyél részese te is a döntésnek és szavazz! A közönség által legtöbb szavazatot kapott projekt, így plusz egy "igennel" kerül a 8 tagú szakmai zsűri elé. Szerinted melyik a legjobb idén elkészült hotel? Íme a kategória három esélyese.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A héten 4 cikkben lehet szavazni az egyes kategóriákra, negyedikként az "Év Hotelprojektjére" tudnak szavazni Olvasóink, de még az "Év Irodafejlesztésére" és a 100 lakásosnál kisebb, illetvev nagyobb "Év Lakóprojektjére" is leadhatják a voksukat: 

November 19-én az online formában megtartott Property Investment Forumon kiderülnek a 2020-as Property Awards nyertesei.

Az idei évben átadott hotelprojektek "shortlistesei": 

  1. Aurea Ana Palace Hotel (Hotel Akadémia) – Fejlesztő/Beruházó: Eurostars Hotels – Szobaszám: 107 – Kategória: 5 csillag
  2. Hard Rock Hotel – Fejlesztő/Beruházó: RedWood Holding– Szobaszám: 133 – Kategória: 5 csillag
  3. Hotel Vision – Fejlesztő/Beruházó: Migdal Magyarország – Szobaszám: 91 – Kategória: 4 csillag

Ha ennyiből nem tudsz dönteni, részletesebb leírásokat lejjebb olvashatsz.

A szavazás hétfőn délben lezárult. Köszönjük a voksokat! A Hard Rock Hotel ezáltal +1 szavazatot kapott a zsűri előtt. A végleges nyertes november 19-én a Property Investment Forumon kiderül.

Részletek a három esélyes hotelfejlesztésről

Aurea Ana Palace Hotel (Hotel Akadémia) – Fejlesztő/Beruházó: Eurostars Hotels – Szobaszám: 107 – Kategória: 5 csillag

Az Országház közvetlen közelében, az Akadémia utcában épült fel az ötcsillagos Aurea Ana Palace Hotel. Az Eurostars Hotels nemzetközi szállodalánc megbízásából szintén a Market Építő végezte a felújítással kapcsolatos kivitelezési munkákat az eredetileg 1847-ben épített épületben. A szálloda teljes területe mintegy 10 ezer négyzetméter, melyből 4 emeleten kaptak helyet a szobák és lakosztályok, ezekből összesen 107 van az épületben. Az alsóbb szintekre az étterem, az edzőterem és a wellness részleg került.

aurea ana palace hotel_forras_hotel
Aurea Ana Palace Hotel, forrás: Aurea Ana Palace Hotel

Hard Rock Hotel – Fejlesztő/Beruházó: RedWood Holding– Szobaszám: 133 – Kategória: 5 csillag

A budapesti Hard Rock Hotel a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az egykori Instant szórakozóhely területén kapott helyet az eredeti épület lebontásával, de a Nagymező utcai homlokzat meghagyásával. A Lifestyle kategóriában idén elkészült hotel a floridai székhelyű Hard Rock International márkanév alatt, a berendezésben, a tematikában, a kínált szolgáltatásokban is a zenéhez kapcsolódik. A belső terekben például pop-rock emléktárgyakat használnak a díszítéshez, a szállóvendégek pedig gitárt rendelhetnek a szobájukba, vagy akár egyéni lejátszási listát hozhatnak létre a tartózkodás alatt hallgatott zenéikből. Összesen 133 darab, átlagosan 25 négyzetméteres szobát alakítottak ki a szállodában. Bár a hotel csak 2021-ben fog megnyitni, a hozzá tartozó nemzetközi konyhás étterem és bár, illetve Lobby Bár és kávézó, a konferenciaközpont, a tetőtéri “Rooftop” multifunkcionális rendezvényhelyszín már idéntől fogadott vendégeket.

hard rock hotel_forra ua
Hard Rock Hotel, forrás: Hard Rock Hotel

Hotel Vision – Fejlesztő/Beruházó: Migdal Magyarország – Szobaszám: 91 – Kategória: 4 csillag

A Continental Group ötödik tagjaként 2020 nyarán fejezték be a Hotel Vision építését a Belgrád rakparton. A négycsillagos szálloda az egykori kisgazda székház épületében kapott helyet, annak teljes átalakításával és kibővítésével, aminek a munkálatait a Market Építő Zrt. végezte. A cégcsoport ötödik budapesti szállodájában a 82 szoba és 9 lakosztály mellett egy 200 fős rendezvénytermet, mélygarázst, finn és infraszaunát, konditeremet, Lounge Bar-t és spanyol fogásokat kínáló Tapas Fino étteremet is kialakítottak. A szobáknál és a lakosztályoknál is 3-3 kategóriában foglalhatnak a vendégek, a Superior franciaerkélyes szobák 20, az utcai kilátású Deluxe szobák már közel 30, és a szintén utcai kilátású Executive szobák 40 négyzetméter alapterületűek. A lakosztályok az Ambassador és a Governor kategóriákban 70-80 négyzetméteresek és Dunára néző kilátásuk van, csakúgy, mint a legfelső kategóriában a 130 négyzetméteres Presidential lakosztálynak.

Hotel Vision forras_hotel vision
Hotel Vision, forrás: Hotel Vision
GettyImages-1288690436
HEPA_klub2020_cimlapkep_1500x844
vetovita brusszel zaszlo unios koltsegvetes 201130
Orban Viktor Mateusz Morawiecki lengyel zavar veto unios koltsegvetes 201204
horvatorszag_croatia
trader
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
getty, parlament, duna, vár, budapest