getty, p+r, parkoló, autóbeálló
Ingatlan

Felemelte szavát az V. kerületi polgármester az ingyenes parkolás kapcsán

Portfolio
Mindannyian együtt küzdünk a járvány ellen: belvárosiak, budapestiek, magyarok. A járvány megfékezésére hozott korlátozások még ha olykor kellemetlenségekkel is járnak, de mindannyiunk egészségét szolgálják. Megígértem, hogy mindent megteszek a kellemetlenségek mérséklésére, legyen szó a kutyafuttatók 0-24-es vagy a parkok meghosszabbított nyitva tartásáról, vagy a parkolásról - írja Szentgyörgyvölgyi Péter, közösségi oldalán.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

"A belváros, a harmadik legkisebb területű kerületként is kiveszi a részét az ingyenes parkolóhelyek biztosításából. Mindazonáltal a közös érdekünk, hogy az itt élők a lehető legkevesebb kontaktussal, a fertőzés lehetőségét minimalizálva tudjanak közlekedni. A békés és biztonságos együttélés jegyében a belvárosi polgárok számára kizárólagos parkolóhelyek biztosítása ügyében megtettem a szükséges intézkedéseket. Karácsony Gergely főpolgármester úr kezében van a döntés, hogy a belvárosiak számíthatnak-e rá." - tette hozzá.

Címlapkép forrása: Getty Images

trader
getty, parlament, duna, vár, budapest
pozsonyiéjszaka
GettyImages-1154601854(1)
munkanélküliség
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
getty, parlament, duna, vár, budapest