szerkezetkesz vaba apartments
Ingatlan

Bútorokkal berendezve kínálja új lakásait az ingatlanfejlesztő (képek)

Portfolio
Elérte a legmagasabb pontját a XI. kerületben, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments. A Bayer Property fejlesztésében és a Bayer Construct kivitelezésében megvalósuló 168 lakás érdekessége, hogy bútorokkal berendezve vehetik majd át leendő tulajdonosaik.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

Szerkezetkész a Bikás parknál épülő, 2021 második felére elkészülő lakópark, amit bútorokkal berendezve kínál a fejlesztő. A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a hagyományos bokrétaavató ünnepség ugyan elmaradt, de a munka nem állt meg, így hat hónap alatt szerkezetkész lett a három tornyos, tízemeletes épület.

A XI. kerületben a Bikás park mellett épülő társasházban a lakások mellett 4000 négyzetméternyi iroda is helyet kap. A megvalósuló fejlesztés kivitelezés-technológiai sajátossága, hogy egyedi hálós szerkezeti építéssel készült, mely során a teljes falszerkezet betonacél szerelését kiváltották, így a munkafolyamatoknál a szokásos munkaerőállomány felével sikerült kétszeres kivitelezési sebességet produkálni. A lakásokat jövő év második felében vehetik majd át tulajdonosaik.

Címlapkép forrása: Bayer Property 

Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
koronavirus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
új lakások