Előfizetői tartalom

Új szokások jönnek, amik teljesen felforgatják az irodapiacot

Portfolio
A koronavírus-járvány hirtelen csapott le a világra és megrengette a világgazdaságot. A munkavállalók védelme érdekében, ahol a vállalat profilja megengedte a home office egyik napról a másikra vált hétköznapi jelenséggé. Az otthoni munkavégzés tartóssá válásával szerte a világon felmerült a kérdés, hogy mi lesz az irodakultúra és ezzel együtt az irodabérleti piac sorsa. A járvány terjedésével járó bizonytalanság világszerte sorra rengette meg a bérbeadási statisztikákat, mind bérlői és bérbeadói oldalról olyan kérdések és igények kerültek előtérbe, amire még nem volt precedens. Az elmúlt hónapok tapasztalatait a Robertson Hungary tanácsadói segítségével gyűjtöttük össze.

A budapesti irodapiacot a kimagaslóan erős évek után hidegzuhanyként érte a koronavírus-járvány miatt visszaeső bérbeadási aktivitás. A világméretűvé váló járvány hatására 2020 második negyedévében az érdeklődések jelentősen csökkentek, szinte eltűntek az új igények, a folyamatban lévő akvizíciók nagy részét felfüggesztették. Augusztusban úgy látszott újra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái