Előfizetői tartalom

Milliárdos ingatlanfejlesztés a nyugat-magyarországi megyeszékhelyen

Portfolio
Több mint 1 milliárd forint értékű beruházással alakítja ki új központi irodáját Szombathelyen a főként ipari, logisztikai, kereskedelmi csarnokok és sportlétesítmények tetőhéjalásával és homlokzatburkolásával foglalkozó Metál Hungária Holding Zrt. A Kreinbacher Józsefhez köthető vállalat több mint 1000 négyzetméteren fog munkatársai számára irodát létrehozni.

Az idén 25 éves vállalat egy szombathelyi, étteremként és rendezvényközpontként használt épületet alakít át irodaházzá, így több mint 1000 négyzetméteren fog munkatársai számára korszerű munkahelyi környezetet teremteni. A fejlesztést a cég kedvező növekedési kilátásai és bővülő megrendelés-állománya indokolja.  A vállalat 1996 óta egy szombathelyi központi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés