Előfizetői tartalom

Nézd meg, mennyit ér a lakásod - Itt a legújabb automata ármeghatározó

Portfolio
Elindította új ingyenes, online megoldását a Duna House, amely azonnal, néhány adat megadása után segít az érdeklődőknek megbecsülni egy adott ingatlan jelenlegi piaci értékét. A DH Saccoló az elmúlt években a cég által bonyolított több mint 45 ezer adásvétel, és a jelenleg az oldalon található több mint 20 ezer hirdetés adatai alapján végzi a számítást. A webes alkalmazásban jelenleg Budapest és további 21 hazai nagyváros lakásainak értékét lehet megnézni. Automatikus ármeghatározó algoritmust egyébként korábban már az Ingatlan.com, a Takarék Csoport, az OTP Bank és a Livlia.com is készített. A legújabb alkalmazást mi is kipróbáltuk.

Elindította új ingyenes, online megoldását a Duna House, amely azonnal, néhány adat megadása után segít az érdeklődőknek megbecsülni egy adott ingatlan jelenlegi piaci értékét. A webes alkalmazásban jelenleg Budapest és további 21 hazai nagyváros lakásainak értékét lehet megnézni. A pontos cím és az ingatlan legfőbb, az árát befolyásoló paramétereinek megadása után...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái