Előfizetői tartalom

Eget rengető változás az építőiparban: már nem csak a gyors termelésről és hatékonyságról van szó

Portfolio
Számtalan újításon már túlvagyunk, de még ennél is több van kibontakozóban az építőiparban, köszönhetően a digitalizációnak és az ezáltal elérhető hatalmas elemezhető adattömegnek. De hogyan is tud hatékonyságot növelni a gyakorlatban a rengeteg adat és milyen eget rengető változásokra számíthatunk? Többek között ezekre a kérdésekre lehetett választ kapni Kaltenbacher Tamás, a HBM Kft. ügyvezetőjének a Property Investment Forumon tartott előadásában. A szakértő azt is elárulta, hogy a digitális adatokat használhatjuk a megalapozottabb döntéshozatalra, illetve a hatékonyság növelésére, és arra a kiemelten fontos célra is, hogy a környezeti kihívásokra jobb választ adjuk.

"A negyedik ipari forradalom időszakát éljük" - kezdte előadását Kaltenbacher Tamás, a Property Investment Forumon. A szakértő az értékteremtési lánc változására hívta fel a figyelmet, mostanra ugyanis a gyártás során hozzáadott érték lecsökkent és átterjedt a marketing, a tervezés, a koncepció kutatás és fejlesztés területeire.  Jó példa erre egy mobiltelefon...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái