Előfizetői tartalom

Kevés ingatlanfejlesztő figyel csak erre, pedig az egészségünk is múlhat rajta

Portfolio
Mi foglalkoztatja most leginkább az FM szakmát? Egyáltalán szakmának tekinthető az FM? Melyek a legfontosabb szolgáltatásai és mik az elvárások a proptech-szemlélet meghonosulásának, konkrét akcióinak hatásával kapcsolatban? Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a Property Investment Forum 2020 konferencia panelbeszélgetésének tagjai, akiket a témában Pálfalvi Zsuzsa, a Graphisoft Park Services kft. ügyvezető igazgatója kérdezett.

Az FM egy emberfüggő szolgáltatás, amit a hibalehetőségek csökkentése és a magasabb hozzáadott érték elérésére érdekében emberfüggetlenné kell tenni. Ezt különböző standardok alkalmazásával, vagy az emberi munkaerő létszámának csökkentésével lehet elérni. Az FM-ben input, output és outcome szolgáltatásról beszélhetünk. Inputnál embert „veszünk”, outputnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés