Előfizetői tartalom

Újra 5 százalék a lakásáfa – Szárnyakat kap a lakáspiac?

Portfolio
Egy hónap múlva felpezsdülhet újra a lakáspiac. Most még mindenki kivár, de januártól a támogatásoknak és a kedvező értékesítési környezetnek köszönhetően újra megmozdulhatnak a vásárlók. A Property Investment Forum egyik kiemelt témája volt a hazai lakáspiac. A szakértők a kedvezményes áfa leendő hatásait boncolgatták.

Hogyan fog hatni a piacra az 5 pontos otthonteremtési támogatási csomag? - tette fel a kérdést Kiss Gábor, ügyvezető igazgató, Metrodom Kivitelező Kft., a beszélgetés moderátora.  (Kiss Gábor 2020-ban a Top50 ingatlanos lista tagja) Banai Ádám, monetáris politikáért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető, MNB, elmondta, hogy rövid távon a bejelentés még kivárást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés