FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Itt az óbudai újlakásadó? - Meglepő nyilatkozatot adott ki a kerület polgármestere

Portfolio
A harmadik kerület megtelt. A kerületi önkormányzat minden szándéka ellenére több ezer új lakást adhatnak át olyan helyeken, ahol a parkolás és az infrastruktúra hiánya jelenleg is komoly gondot okoz az itt élőknek. Az önkormányzat továbbra is fellép az ingatlanspekulációk ellen, ezért a 2021 után átadott lakások után az új tulajdonosoknak majd adót kell fizetniük 2022-től kezdve. Ezzel együtt azokat a vállalkozókat, akik kerületünkben ingatlanokat kívánnak fejleszteni, határozottan arra kérjük, elsősorban ne lakáscélú ingatlanok építésében gondolkodjanak - írja Kiss László polgármester, közösségi oldalán.

A III. kerület polgármestere az ingatlanspekulációk elleni fellépésként tett nyilatkozatot közösségi oldalán, melynek értelmében a 2021 után átadott lakások után az új tulajdonosoknak majd adót kell fizetniük 2022-től kezdve. Ezzel együtt azokat a vállalkozókat, akik kerületben ingatlanokat kívánnak fejleszteni, határozottan arra kéri, elsősorban ne lakáscélú ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés