Előfizetői tartalom

"Top 5 ingatlanpiaci szakmai szervezet" - Tudod, kik állnak mögötte?

Portfolio
Az ingatlanpiacon az iparági szereplők legtöbbször egyéni tevékenységeik alapján kerülnek be a hírekbe, legyen az egy fejlesztés megvalósítása, egy nagyobb tranzakció levezénylése, vagy bármi más, a piacot gazdasági szempontból érintő bejelentés. A szakma fejlődése azonban egyre több olyan szervezetet hív életre, melyek feladata az adott ágazat piaci szereplőinek összefogása, érdekképviselete, a minőség és az átláthatóság érdekében különböző sztenderdek felállítása, valamint az iparág hiteles szakmai információkkal való ellátása. Az idén, a TOP 50 ingatlanpiaci szereplőt bemutató listánkon túl, több rövidebb listát is készítettünk, melyek között fontos szerepet kapott a TOP 5 Ingatlanpiaci szakmai szervezet bemutatása. Az alábbiakban az ő tevékenyégükről és szervezeti felépítésükrőlolvashatunk.

Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) a Magyarországon működő legnagyobb, nemzetközi szinten is elismert ingatlanfejlesztő társaságokat tömörítő szervezet, amely 2009-ben jött létre. Az IFK-nak jelenleg 23 nemzetközileg is elismert vállalat a tagja, akik több mint 8 milliárd euró értékben, eddig több mint 4 millió...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái