Előfizetői tartalom

Budapest legnagyobb városfejlesztése egyben új üzleti negyedet is teremtene

Mostanra nem kérdés az, hogy a pandémia az egyes ingatlanpiaci ágazatokra eltérő mértékben hatott. Az általános megközelítés helyett ezúttal egy konkrét fejlesztőt kérdeztünk meg arról, hogyan érintették őket és a ma is folyamatban lévő fejlesztéseiket az elmúlt hónapok eseményei. Arról, hogy milyen mértékben volt szükség újratervezésre, merre mennek az árak, milyen új fejlesztési irányok jöhetnek szóba és mennyit segít az 5 százalékos lakásáfa, Dr. Schrancz Mihállyal, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.

Szinte minden fejlesztő életére másként hatott az idei év. A tervekhez képest mi történt az elmúlt hónapokban? Intenzív évet fogunk zárni, a pandémiától függetlenül jelentős strukturális változások voltak a Property Marketben, melyet a befektetőink igényei alakítottak így. A kínálati portfolióink folyamatosan bővül, a BudaPartiak mellett kiemelt lokációkon kiemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés