Előfizetői tartalom

Le kell, hogy nyugodjon az ingatlanpiac: Aki pánikol, az bukni fog!

Portfolio
Optimistán érdemes tekinteni a jövő elé, le kell vonni a tapasztalatokat és tanulni az eddigiekből, úgy hogy közben nem pánikolunk - ezekkel a gondolatokkal tekint a jövőbe Scheer Sándor és Jellinek Dániel, akik a Property Investment Forumon vesézték ki az ingatlanpiacot. Építőipar, befektetések, logisztika, iroda és a lakáspiac sem maradhatott ki a közel egy órás kerekasztal-beszélgetésből.

A beszélgetés moderátora, Ditróy Gergely, ingatlandivízió-vezető, Portfolio, arról kérdezte a résztvevőket, hogy véleményük szerint hogyan fog változni a piac Jellinek Dániel, az Indotek vezérigazgatója elmondta,  hogy egyelőre nehéz megmondani, hogy merre fog változni a piac, de az biztos, hogy: válságban a helyes magatartás, hogy nem pánikolunk, várunk és túl leszünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés