Előfizetői tartalom

Mindent tudsz a hazai ingatlanpiac legfontosabb történéseiről? - Nekik köszönheted

Portfolio
Az egyes ingatlanfejlesztéseknél a termék, mint végeredmény mellett nagyon fontos az is, hogy az arról szóló információk a megfelelő csatornákon keresztül a célközönséghez is eljussanak. Éppen ezért a legnagyobb fejlesztők és ügynökségek komoly csapatot működtetnek annak érdekében, hogy mindez a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, a leghatékonyabb módon valósulhasson meg. Az idei évben az ingatlanpiac Top 50 legmeghatározóbb hazai szereplőjének listája mellett elkészítettük a Top 5 hazai ingatlanfejlesztő, a Top 5 ingatlanpiaci szakmai szervezet listáját is. Ezúttal pedig a Top 10 marketinges és kommunikációs szakemberről elkészített listánkat mutatjuk be. Természetesen rajtuk kívül is több tucat szereplő van, akiknek a mindennapi munkája rendkívül sokat számít a szakmának és azt sem szabad elfelejteni, hogy sok ingatlanos szereplő erre szakosodott kommunikációs ügynökségeket is bevon vagy nekik szervezi ki ilyen irányú tevékenységét, így ők is, ha külsősként is, de ezt a világot erősítik. Lássuk, hogy 2020-ban kik voltak szerintünk a több tucatnyi fontos szereplő közül a legfontosabbak és legaktívabbak, szigorúan ABC sorrendben.

Íme a Top10 marketinges és kommunikációs szakértő Déri Bea - CPI Hungary Koncz Ernő - Gránit Pólus Csoport Mátray Csenge - WING Németh Orsolya - Cushman & Wakefield Pintyőke Marcell - Indotek Group Piroska Éna - Diófa Alapkezelő Rézműves Ildikó - Horizon Development Sallai Eszter - Biggeorge Property Szili Tímea - Futureal-csoport Tóth Barnabás - CBRE Részletes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái