Előfizetői tartalom

Itt épülnek fel az agglomeráció legnagyobb megaparkjai - Újabb bejelentést tett a fejlesztő

Portfolio
A főváros keleti agglomerációjában, az M0-ás körgyűrű mellett, Maglódon folytatja fejlesztéseit a HelloParks. A Futureal-csoporthoz tartozó vállalat az M4-es és az M5-ös autópályák, illetve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében fekvő, 46 hektáros területen elkezdte az első ütemben épülő, közel 46 ezer négyzetméteres létesítmény megvalósításának előkészítését. A telken felépítendő ipari és logisztikai központban a BREEAM fenntarthatósági szabványnak megfelelő épületek kapnak majd helyet, összesen 193 ezer négyzetméteren. A maglódi beruházásra azt követően kerül sor, hogy a társaság nemrégiben megvásárolta első, 76 hektáros telkét szintén az M0 mellett, Fóton, ahol egy logisztikai megaparkot épít fel.

Maglódon folytatja fejlesztéseit HelloParks. Az M0 körgyűrű mentén, az M4 és az M5 autópályák, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében található, 46 hektáros telken már megkezdődött az első ütemben épülő, közel 46 ezer négyzetméteres létesítmény megvalósításának előkészítése. Az első épület 2021 végére készülhet el, a beruházás értéke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés