Előfizetői tartalom

Két új budapesti Duna-hídról is fontos információk érkeztek

Portfolio
Új Duna-híd építésének tanulmánytervére írt ki közbeszerzést a BKK - derül ki az uniós közbeszerzési értesítőből. Az Aquincumi híd tervezési területe a Bécsi úttól, az esztergomi a 2-es számú vasútvonal, majd a Körvasút mentén - a Marcheggi híddal párhuzamosan - az M3-as autópálya bevezető szakaszáig tart. Emellett a város déli részére tervezett Galvani híd tervezése is jó ütemben halad - derült ki Fürjes Balázs legutóbbi Twitter bejegyzéséből.

A most bemutatott tanulmányterv egyrészt tartalmaz az Újpest vasúti hídtól északra egy új dunai átkelőt, valamint az ahhoz kapcsolódó közlekedési hálózat tervezését. A cél egy városi szövetbe jól illeszkedő, új gyűjtő-elosztó körút létesítése. A tanulmányterv elkészítésére azon cégek jelentkezhetnek, akiknek az elmúlt három lezárt üzleti évben közlekedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés