Előfizetői tartalom

Igenis túlzásba lehet vinni a home office-t

Portfolio
Nehezen lehetne elképzelni egy olyan világot, ahol egyáltalán nem lesz szükség az irodákra, így talán valószínűbb, hogy más formában, minőségben, vagy akár lokációban lesz ezekre szükség. A közös munkára és ötletelésre szolgáló helyek várhatóan nagyobb hangsúlyt kapnak, éppen azért, mert várhatóan nem marad fent ilyen nagy arányban a home office, mint amit most látunk. Az irodai és otthoni munkavégzés egyensúlyát foglalták össze a Futureal-csoport megbízásából a CBRE, a Colliers International, a Cushman & Wakefield és a JLL szakértői.

A home office-t túlzásba is lehet vinni A járvány hatására jelentős átalakulások mentek végbe a piacon, de ezek a változások még nem értek véget – értenek egyet a megkérdezett szakértők, akik szerint home office ide vagy oda, irodára a jövőben is szükség lesz. A JLL bérbeadási vezetője, dr. Würsching Péter, és Major Krisztina, az irodabérbeadási divízió vezetője...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái