Előfizetői tartalom

Egy vadiúj budai irodaházba költözik a hatalmas IT cég

Portfolio
Elkészült az evosoft Hungary Kft.-nek épített irodaház, a Siemens leányvállalatának új székháza, a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A WING fejlesztésében felépült, 22 000 négyzetméteres komplexum a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemének eleme. A hatemeletes kutatás-fejlesztési funkcióknak is otthont adó épület LEED Gold környezettudatossági minősítést szerzett. Az evosoft beköltözése várhatóan 2020 decemberétől indul.

A WING új székházfejlesztésével egy tető alá került az evosoft Hungary jelenleg több budapesti helyszínen végzett tevékenysége, az új hatemeletes irodaépület akadálymentesített és 22 000 négyzetméter alapterületű, melyből az evosoft Hungary szoftverfejlesztői mintegy 19 400 négyzetméteren alakítják ki irodáikat, kutató laborjaikat. Az épülethez egy 520 férőhelyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés