evosoft_2
Ingatlan

Egy vadiúj budai irodaházba költözik a hatalmas IT cég

Portfolio
Elkészült az evosoft Hungary Kft.-nek épített irodaház, a Siemens leányvállalatának új székháza, a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A WING fejlesztésében felépült, 22 000 négyzetméteres komplexum a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második ütemének eleme. A hatemeletes kutatás-fejlesztési funkcióknak is otthont adó épület LEED Gold környezettudatossági minősítést szerzett. Az evosoft beköltözése várhatóan 2020 decemberétől indul.

A WING új székházfejlesztésével egy tető alá került az evosoft Hungary jelenleg több budapesti helyszínen végzett tevékenysége, az új hatemeletes irodaépület akadálymentesített és 22 000 négyzetméter alapterületű, melyből az evosoft Hungary szoftverfejlesztői mintegy 19 400 négyzetméteren alakítják ki irodáikat, kutató laborjaikat. Az épülethez egy 520 férőhelyes, négyszintes mélygarázs is tartozik.

Atenor - Váci Greens
21622 m217–18
BIF LOFT Irodaház
519 m23590–3770 Ft
BudaPart CITY
13450 m216.5–19.5
R70 Office Complex
4500 m212–13
Victor Hugo Irodaház
265 m23420–3600 Ft
Víziváros Office Center
KIADVA m214.5–15

A Siemens 100 százalékos tulajdonában álló evosoft Hungary Kft. ipari szoftverfejlesztéssel foglalkozik az automatizálástechnika, az integrált hajtásvezérlés, az orvosi képalkotás, az elektromos autók és energetika területén. Az új székházba az evosoft majd 1400 munkavállalója költözik be. Az elhelyezkedésénél fontos szempont volt a BME és az ELTE Informatikai Karának, a jövő informatikusait képző felsőoktatási intézményeknek közelsége. 

Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „A 2020-ban kialakult rendkívüli körülmények és az ezekből következő kihívások ellenére ütemterveknek megfelelően, határidőre elkészült és teljes mértékben az evosoft igényeire szabott székház fejlesztője a WING, a generálkivitelezője a KÉSZ Kft. volt.”

Steinberg Noah
WING, (RICS magyarországi elnöke), elnök-vezérigazgató
Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 199
Tovább
Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 199 Tovább

Az evosoft magyarországi székháza a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második, egyúttal befejező ütemeként, az Ericsson Ház mellett található. A fejlesztés átadásával teljessé vált Budapest K+F fókuszú irodaparkja, az Infopark. 

evosoft_3
evosoft székház

Képek forrása: Wing/Hinka Zsolt

mnb epulet
paul fox
vakcina_oltas_koronavirus
izrael gazdasagelenkites netanjahu 210124
havazas kiadtak a figyelmeztetest budapest 9 megye
muller cecilia oltasi terv magyarorszag 210124
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére

Magyar Nemzeti Bank pályázatot hirdet jogász munkakör betöltésére
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
cubic houses, rotterdam, hollandia, kocka, lakás