Előfizetői tartalom

Új gyorsforgalmi útszakaszt adnak át szerdán

Portfolio
A tervek szerint 2020. december 16-án, szerda reggel megkezdődik az eddigi lezárásokat jelző forgalomtechnikai elemek eltávolítása az M85-ös út új szakaszának valamennyi csomópontjában és a jelenlegi végcsomópontnál Csorna-nyugatnál. Várhatóan 11 órakor indulhat meg a forgalom az új út mindkét pályaoldalán - olvasható a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő tájékoztatásában.

Hamarosan befejeződnek a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában az M85-ös gyorsforgalmi út új szakaszának munkálatai, így néhány nap múlva már azt birtokba is vehetik a közlekedők. A fejlesztés végével a pálya megnyitásához kapcsolódóan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a Csorna-nyugati csomópontban az átalakítások idejére mozgó forgalomtereléssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés