Előfizetői tartalom

Amit eddig kevesen tudtak: 10 újabb kérdés-válasz a lakásfelújítási támogatásról

2021. január 1-jétől 2022. december 31-éig akár 3 millió forintnyi állami támogatást is igénybe vehetünk lakásfelújításhoz, a beruházásról szóló számlák összegének 50 százaléka erejéig. Mivel a támogatás egyszer vehető csak igénybe, érdemes egészen a 6 milliós összeg eléréséig gyűjteni a számlákat, emellett vállalkozói szerződés és számlaösszesítő benyújtására is szükség lesz az igénybevételhez.  Múltkori cikkünkben 10 alapvető kérdésre válaszoltunk, most egy fokkal speciálisabb kérdéseket veszünk sorra.

 Novák Katalin családügyi miniszter is megválaszolt néhány speciális kérdést a hétvégén: Kapcsolódó cikkünk 2020. 12. 12. Fontos részletszabályokat ismertetett az otthonteremtési programról Novák Katalin Nemcsak Novák Katalin családügyi miniszterhez, de a Portfolio szerkesztőségébe is szép számmal érkeztek kérdések az új otthonfelújítási támogatásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés