Előfizetői tartalom

Félelmetes vagy csúcsszuper? - Így tud magától döntést hozni egy kamera

Portfolio
Elképesztő funkciókkal vannak felszerelve az IoT kamerák, a megfigyelt jelenségek alapján már önállóan tudnak döntést hozni arról, hogy hangot adjanak ki, jelezzenek, vagy információt közvetítsenek. Ezáltal már nemcsak biztonsági eszközként tekinthetünk egy kamerára, hanem akár minőségellenőrzőként, vagy az üzletekben és irodaházakban a kamera képe információs táblaként szolgálhat az ott dolgozók számára.

A deep learning alapú megfigyelésről, illetve az IoT kamerák tanulási folyamatáról tartott előadást Fodor Gábor, a Konica Minolta Magyarország üzletfejlesztési menedzsere a Property Investment Forum konferencián.  Az új funkciókkal felszerelt IoT kamerák az élet számos területén használhatóak, tudnak hőmérsékletet, fényt, vagy hangokat is mérni, valamint a beépített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés