Előfizetői tartalom

Új lakásfejlesztést indít az I. kerületben a Cordia (képek)

Portfolio
Új fejlesztésbe kezd az I. kerületi Naphegyen a Cordia. A 44 lakást és egy irodát tartalmazó társasházhoz nagy belmagasságú előcsarnok, 58 gépkocsi parkolására alkalmas teremgarázs és tárolók tartoznak majd. Az elhelyezkedésből adódóan a tervezésénél odafigyeltek arra, hogy az épület a környező épületek szín és formavilágával is harmonizáljon.

Új fejlesztésbe kezd a Naphegyen a Cordia. A Gellérthegy utca és Naphegy utca által határolt telken egy 44 lakásos társasházat épít, melyben egy iroda is helyet kap. A telek érdekessége, hogy a két utca között jelentős, 7-8 méteres szintkülönbség van. A lakóépület bejárata a Gellérthegy utca felőli oldalon lesz, az irodát pedig a Naphegy utca felől lehet majd megközelíteni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés