Előfizetői tartalom

A jogi buktatók: "A csörték megvívása után eljutottunk oda, hogy kell bérleti díjat fizetni"

Portfolio
Az ügyvédek vívták az első harcokat a kereskedelmi ingatlanok bérleti tárgyalása során. Biztosan nem volt egyszerű feladat a bérlőknek és bérbeadóknak is megfelelő megoldást találni ebben az évben, mostanra azonban úgy tűnik, hogy lenyugodtak a kedélyek és elfogadottá vált, hogy könnyítések vannak, de olyan nincs, hogy egyáltalán nem fizetünk bérleti díjat. Legyen szó a retail, vagy az irodapiacról. Az eddigi tapasztalataikat foglalták össze a jogi szakértők a Property Investment Forum panelbeszélgetésében.

Mik az általános tapasztalatok tavasz óta? Az ingatlanpiacon általában hosszú távú szerződésekről van, szó, ami talán lassabban reagál egy ilyen rapid helyzetre. Látszik változás a feltételekben, jogi részletekben? - tette fel a kérdést a beszélgetés moderátora Dr. Kui Szilárd, Local Partner, Ingatlanjogi Csoport vezetője, DLA Piper.  Kui SzilárdDLA Piper, Local Partner...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái