Előfizetői tartalom

Hatalmas parkot építenek a Váci út melletti füves területen (képek)

Portfolio
Új parkot kap a XIII. kerület: az Árpád híd közelében lévő Esztergomi út és Párkány utca közötti füves részt rendezi át az önkormányzat növények telepítésével, tereprendezéssel és egy mesterségesen kialakított tóval. Az alpolgármester közzétette a látványterveket a Vizafogó parkról. A park mellé pedig lehet, hogy jön az egyik német diszkontlánc is.

Még tavaly tavasszal indított lakossági egyeztetést a XIII. kerületi önkormányzat a Vizafogó park nevet viselő, új közpark kialakításáról. A Váci úttal párhuzamosan, az Agora közvetlen közelében, a Párkány utca és Esztergomi út közrefogásával jelenleg egy zöld füves rész terül el: ennek egy részén, összesen 9300 négyzetméteren indul el hamarosan a tereprendezés....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés