Előfizetői tartalom

Elpusztítja a járvány Budapest kultikus helyeit: sok vendéglátós húzta le a rolót

Portfolio
Egyre szaporodnak a szomorú posztok, cikkek egy-egy kultikus bár, kocsma, kávézó, étterem bezárásáról, vagy átmeneti leállásáról. A vendéglátóhelyek korlátozott, csak házhoz szállításra vonatkozó nyitva tartása szépen lassan egyre több helyet sodor a kilátástalanság szélére. A teljesség igénye nélkül, igyekszünk most minél több, sokak által szeretett és sűrűn látogatott helyet felsorolni, amiken kifogott a járványhelyzet ideiglenesen, vagy akár örökre.

Múlt héten jelent meg a Falanszter cikke a Wichmann-kocsma bezárásáról, a Kazinczy utca 55. szám alatti kultikus ingatlan helyére egy szállodát építenek. A kocsma, illetve az utóbbi időben már pizzázóként működő helynek érdekes múltja van, itt született meg a most is használt magyar kártya, később népszerű bordélyházként, majd kutatók, művészek kedvelt helyéül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés