Előfizetői tartalom

Csak úgy öntik a befektetők a pénzüket ebbe az ingatlantípusba

Portfolio
Az első zárás utáni, szeptember 29-i közzétételt követően a GLP, most azt közölte, hogy további mintegy 500 millió eurónyi forrást vont be páneurópai logisztikai alapjába, a GLP Europe Income Partners II-be. Az extra tőkeemelésre európai, közel-keleti és ázsiai intézményi befektető partnerek révén került sor - szerepel a cég közleményében.

A pótlólagos jegyzéssel megközelítőleg 1,6 milliárd euróra (576 milliárd forint) növekszik a tőkekötelezettségek összege, ami meghaladja az eredeti célt, továbbá ezáltal a jegyzés befejeztével 3,2 milliárd euróra (1153 milliárd forint) is rúghat a kezelt eszközök állománya. A mostani extra tőkeemelésre európai, közel-keleti és ázsiai intézményi befektető partnerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés