FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

További ingyenpénzt jelentettek be az építőipari vállalkozások korszerűsítésére

MTI
Idén is folytatódik az építőipar technológiai korszerűsítésére és hatékonyságának növelésére irányuló támogatási program, amelyben az ágazatban tevékenykedő mikro-, kis-, és közepes vállalkozások vehetnek részt, amelyek február 15-én reggel 8 órától adhatják be támogatási kérelmeiket az Építő-5 programra - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Steiner Attila, a körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár hozzátette, a 10 milliárd 429 millió forintos keretösszegű programot az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. hirdeti meg. A programban magyarországi székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés