Előfizetői tartalom

Mi lehet a Galvani híd ára?

Portfolio
Budapest főpolgármestere közösségi oldalán számolt be róla, hogy 400 forintos dugódíjat és az autós sávok elvételét tervezheti a kormány annak érdekében, hogy a Galvani híd megépülését követően biztosítva legyen a forgalomcsillapítás Budapest egyéb részein. Frissítés: Fürjes Balázs reagált a twitteren. Lényege, hogy a Kormánynak esze ágában sincs dugódíjat bevezetni.

Zajlik a Galvani híd tervezése, melynek egyik legfőbb célja, hogy elvezesse a főváros belső részeiről az autósforgalmat, és így tehermentesítse Budapest útjait. A főpolgármester szerint azonban a híd tervezésével összefüggő kormányzati háttérdokumentumokban arra utalnak, hogy a forgalomcsillapítást nem is maga a híd megépülése jelentené, hanem az ezzel párhuzamosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés