Előfizetői tartalom

Meghal az iroda, vagy csak átalakul? – Ilyen lesz 4 év múlva a hazai irodapiac

Portfolio
A járvány kapcsán az egyik legnagyobb bizonytalanság az irodapiac jövőjét övezi. Vajon mikor és milyen formában fogunk visszatérni az irodákba? Hogyan fognak átalakulni az irodatereink? Milyen hatással lesz ez a piac alakulására, azon belül is a keresletre, kínálatra, fejlesztésekre és a befektetési volumenre nézve? Az előttünk álló évekről, a várható trendekről a Magyar Közgazdasági Társaság Ingatlanpiaci Szakosztályának felkérésére Borbély Gábor, a CBRE üzletfejlesztési és kutatási igazgatója beszélt.

Meghal-e az iroda? Mindenekelőtt határozottan állítjuk, hogy az emberek vissza fognak térni az irodába, több ok is van, ami miatt bízhatunk ebben – kezdte előadását a szakértő. A havi indikátorok alapján a második járványhullám sokkal kevésbé ütötte meg a gazdaságot. Hosszútávon mindenki nagyon optimista, de most egy kivárás figyelhető meg, a kereslet még nem tért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés