Előfizetői tartalom

Terjednek a készházas megoldások, de a 3D nyomtatott házakra még várnunk kell Magyarországon

Portfolio
Több fontos változás zajlik párhuzamosan a hazai építőiparban. Egyrészt a járvány okozta hatások kihívásai, másrészt a technológiai újítások megjelenése és gyakorlati használata alakítja egyszerre a piaci környezetet. Hogy pontosan hogyan hat a járvány az építőanyag-kereskedelem alakulására, melyek azok a technológiák, amelyek felforgatják az ágazatot és mit okoznak a közelmúltban bejelentett állami ösztönzők, arról Dr. Rázsóné Szórády Csillát, az újHÁZ Centrum vezérigazgatóját kérdeztük. Ez az interjú is a tavaly már online megjelenő „TOP 50 ingatlanos” különkiadásunk, vagyis a hazai ingatlanpiac legbefolyásosabb szereplőit összegző kiadványunk része.

Lassan egy éve, hogy Európában is meghatározza a mindennapjainkat a járvány. Milyen hatással volt ez hazai és nemzetközi szinten az építőanyag-kereskedelem alakulására? Mik az újHÁZ Centrum tapasztalatai? A pandémia, ahogyan a gazdaság minden területére, úgy az építőiparra is hatott, és korábban nem tapasztalt kihívások elé állította az ágazatot. Az, hogy milyen súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés