Előfizetői tartalom

Frissítés: Felfüggesztették a svábhegyi szanatórium területén épülő luxuslakópark engedélyét

Portfolio
Bár a lakosság által készített videók alapján tovább folyik a munka a svábhegyi szanatórium területén épülő luxuslakóparknál, az építési engedélyt egy peres eljárás miatt felfüggesztették. A fejlesztő azonban gyorsan elküldte a hírrel kapcsolatos kiegészítéseit szerkesztőségünkbe, amelyet változtatás nélkül közzé is teszünk.

Frissítés: Az E10 Projekt Kft. tájékoztatja az érdekelteket, hogy a tervezett Eötvös12 beruházás építési engedélyét azért függesztették fel átmenetileg, mert eljárásjogi ügyben jogvita zajlik az egyik szomszédos telek tulajdonosa és a Kormányhivatal között.A jogvita tárgya, hogy a telektulajdonos szerint a hivatal elmulasztotta az ügyfélként való meghívását. Valójában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés