Előfizetői tartalom

9 éves rekord: brutálisan erősen kezdte 2021-et a lakáspiac

Portfolio
A Duna House közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2021 januárjában, országosan 11 185 ingatlan adásvétel bonyolódott. Ilyen magas januári számra utoljára 2012-ben volt példa, akkor azonban egy állami intézkedés, a végtörlesztés lehetősége emelte meg hirtelen az adásvételek számát. A kérdés, milyen lesz a folytatás.

Az elmúlt 9 év legerősebb januárjával indította az évet a lakáspiac. A Duna House által becsült 11 185 darab tranzakció 13%-kal erősebb forgalmat mutat 2020 első hónapjához képest. A kereslet növekedése már az év első heteiben érződött az ingatlanközvetítő által mért adatokban, amelynek egy része vélhetően a tavaly év végi kivárás miatt viszonylag gyorsan, már ebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés