Előfizetői tartalom

Itt az MNB legfrissebb lakásárindexe - Úgy tűnik, elmaradt a nagy visszaesés

Portfolio
Budapesten a második negyedévben tapasztalt mérséklődést követően 2020 harmadik negyedévében 2 százalékkal emelkedtek a lakásárak, az előző év azonos időszakához képest ugyanakkor 0,6 százalékkal mérséklődtek - derül ki az MNB legújabb lakásárindexéből. Országos átlagban a harmadik negyedévben 1,6 százalékos volt az áremelkedés, míg éves szinten 7,9 százalékkal mentek feljebb az árak.

2020 harmadik negyedévében 2 százalékkal emelkedtek a lakásárak Budapesten a második negyedéves korrekciót követően. Az MNB lakásárindex legfrissebb értékei szerint Budapesten 2019 és 2020 harmadik negyedéve között nominálisan kismértékű, mintegy 0,6 százalékos mérséklődés volt megfigyelhető a lakásárakban. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés