Előfizetői tartalom

Így módosították az építési követelményeket az egykori Dürer Kert helyén - Íme az új projekt

Portfolio
Számos ponton módosulnak a XIV. kerületben, a 32707/1 - 32707/7 közötti helyrajzi számon lévő telkek beépíthetőségére vonatkozó szabályok - írja a Magyar Közlöny. A telek a MePAR böngésző adatbázisa szerint a Városliget mellett, a korábbi Dürer Kertet és az ahhoz tartozó épületeket foglalja magába. Ahogy arról korábban írtunk, az Ajtósi Dürer sor mögötti 3,7 hektáros területen, a Property Market fejlesztésében, illetve a Lissoni Casal Ribeiro építésziroda bevonásával készült beépítési koncepciótervvel valósul meg a Dürer Park névre hallgató új iroda- és lakóprojekt.

A kormány az épített környezet alakításáról és védelméről szóló törvény alapján eljárva a megjelölt telkekre és ingatlanokra egyedi építési követelményeket állapít meg azzal, hogy a hatályos OTÉK előírásait az alábbi listában foglalt eltérésekkel kell alkalmazni. Ha a hatályos településrendezési eszköz és az OTÉK a beépítés szabályaival ellentétes,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés