Előfizetői tartalom

Megjelent a kormányrendelet a bérleti díjak elengedéséről - Mutatjuk, kik élhetnek vele

Portfolio
A napokban írtunk róla, hogy a kormány bérletidíj-mentességet jelentett be azoknak a vendéglátósoknak, akik önkormányzati, vagy állami tulajdonú ingatlanban bérelnek területet. Ezzel párhuzamosan a főpolgármester is megfogalmazott javaslatokat, illetve több kerület is további díjelengedések bevezetésével támogatta a vendéglősöket. Az éjjel megjelent a Közlöny, amely részletezi, hogy kiknek, és mely hónapokra nem kell bérleti díjat fizetni.

A Közlöny elsőként részletezi, hogy kire nem terjed ki a bérletidíj-mentesség, amelyek az alábbiak: munkahelyi étterem, illetve büfé, a szálláshelyen található étterem, illetve bár, a köznevelési intézmény, valamint a szakképző intézmény menzája, valamint büféje, az egészségügyi intézményben található étterem, illetve büfé üzemeltetőjére. A rendelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés