Előfizetői tartalom

Itt a nagy ingatlankörkép: így változtak a járvány alatt a kedvenc üzleteink bérleti díjai

Portfolio
Ahogy a korábbi cikkünkben írtuk, a Lakáspiaci Hangulatfelmérésünkhöz hasonlóan a kereskedelmi ingatlanok esetében is megkérdeztük a hazai szakma véleményét arról, hogy az iroda, a retail vagy az ipari ingatlanok piacán mire számítanak az előttünk álló évben. A fejlesztők, befektetők, finanszírozók és tanácsadók irodapiacra vonatkozó válaszait előző cikkünkben, a retail és az ipari ingatlanokra vonatkozó válaszokat pedig jelen cikkünkben mutatjuk be.

A kiskereskedelmi és az ipari ingatlanok esetében is arról kérdeztük a szakértőket, hogy mit gondolnak a mostani bérleti díjakról és hozamokról, valamint mire számítanak a budapesti piacon a következő 12 hónapban. Több mint tíz válaszadó alapján az alábbi eredmények születtek. Kiskereskedelmi ingatlanok Budapesti számok A kiskereskedelmi ingatlanok hozamaival és bérleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés