Előfizetői tartalom

Együtt az összes vélemény a hazai lakásárakról – Mi várható a következő években?

A lakásárak alakulása így vagy úgy, de szinte mindenkit érint. Tulajdonosként, mint az egyik legfőbb vagyontárgyunk értéke, befektetőként, mint az árváltozásból és a bérbeadásból elérhető hozam, bérlőként pedig az árakkal szorosan összefüggő bérleti díjak alakulása lehet érdekes, mint a fix havi kiadásainkat meghatározó tényező. Éppen ezért összegyűjtöttük egyrészt, hogy mi történt tavaly, másrészt, hogy a piac legfontosabb szereplőinek véleménye alapján milyen irányba fognak a jövőben menni a lakásárak.

A lakásárakkal kapcsolatos cikkek alatti kommenteknél gyakori, hogy valaki nem hisz a KSH-nak, nem hisz az MNB-nek, a bankok elemzéseinek meg végképp nem. Mi ennyire nem vagyunk szkeptikusak, de tény, hogy csak úgy kerülhetünk képbe, ha a piac jövőjére vonatkozó összes elemzést elolvassuk, így az alábbiakban ezeket gyűjtöttük össze, kiegészítve a saját felmérésünkkel, ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés