Előfizetői tartalom

Lakóingatlan-fejlesztő céget vásárolt a WING lengyel leányvállalata

Portfolio
Jelentős akvizícióról írt alá megállapodást a WING többségi tulajdonában álló lengyelországi Echo Investment ingatlanfejlesztő: a cégcsoport a wrocławi központú Archicom 66 százalékos tulajdonrészének megvásárlásával az ország legnagyobb lakóingatlan-fejlesztő vállalkozásává válik. A tervek szerint 2021-ben 7000 értékesítési és bérbeadási célú lakás építését kezdi el az egyesülés után az Echo-Archicom csoport.

A wrocławi székhelyű Archicom többségi, 66 százalékos tulajdonrészének megvásárlására írt alá megállapodást a WING többségi tulajdonában lévő Echo Investment lengyel ingatlanfejlesztő.. Az 1986-ban alapított és 2016 óta a varsói tőzsdén jegyzett Archicom a lengyel lakóingatlanpiacon aktív fejlesztő, amelynek építés és előkészítés alatt álló lakóingatlan-portfoliója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés