Előfizetői tartalom

Így zajlik majd a Déli Körvasút budai szakaszának megvalósítása (videó)

Portfolio
A Déli összekötő vasúti híd új, harmadik vágányának utolsó hídeleme is a levegőben, a következő napokban a helyére kerül. Az új harmadik vágány elkészülte után a ma meglévő két híd cseréje történik meg, egymás után - osztotta meg Vitézy Dávid, közösségi oldalán. A bővítési terveket és az építkezés menetét, annak környékre gyakorolt hatásait egy videóban is bemutatjuk.

A hídelemeket a Dunán úsztatják fel, úszódaruk helyezik emelőszerkezetre és alulról emelik be a helyére, a Rákóczi híd és a régi hídelemek közé. Az új hídszerkezeten vezet át majd a Déli Körvasút harmadik vágánya idén tavasztól. Ezt követően a meglévő két hidat is újra cseréli a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. által megbízott kivitelező, a Duna Aszfalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés