Előfizetői tartalom

Mire költenék az otthonfelújítási támogatást a magyar családok?

Portfolio
Az Otthon-felújítási program – 50% önerő megléte esetén – akár 3 millió forint vissza nem térítendő állami támogatás elérését teszi lehetővé és az önerőt akár hitelfelvétellel is ki lehet váltani. A GKI és a Masterplast közös felmérése arra kereste a választ, hogy ez a lehetőség várhatóan milyen konkrét feladatok elvégeztetésére sarkallja a programban részt venni szándékozókat. A megkérdezettek harmada a belső tereket és a fürdőszobát újíttatná fel, bő negyedük a fűtési rendszert korszerűsítetné, illetve nyílászárókat cseréltetne. A családi házban élők számára kiemelten fontos még a tető szigetelése, felújítása.

A tavaly októberben bejelentett, és idén januárban hatályba lépett Otthon-felújítási program rendkívüli érdeklődést váltott ki. A GKI és a Masterplast közös felmérése arra irányult, hogy a programban az elkövetkező két évben részt venni szándékozók várhatóan milyen konkrét feladatok elvégzését szeretnék részben állami támogatás segítségével finanszírozni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés