Előfizetői tartalom

Megjöttek a 2021 eleji tényadatok az ingatlanpiac egyik legizgalmasabb szegmenséből

Portfolio
A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) új kutatást indított a koronavírus hatásainak mérésére (LVKVI) és utólagos elemzésére. A LEO által 2014-ben elindított hangulatindex (LVHI) kérdései alapján a létesítménygazdálkodási szolgáltató szervezetek vezetőitől kértek adatokat az adott hónap tényadatairól.

A 2021. Q1-es 49,85-es LVHI várakozások után a LEO megkérdezte az FM vezetőket a 2021. januári időszak tényadatairól. Az 1. havi LVKVI index 48,39 pont lett, amely visszatükrözi az FM iparágra jellemző szezonalitást. Az erős év végi hajrát minden évben egy "csendes" évkezdet követi. Ezt támasztják alá a vezetők által adott szöveges értékelések is. A tavaly márciusi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés