Előfizetői tartalom

Padlót fogtak a lakbérek - Ennyiért bérelhetsz most lakást Budapesten

Portfolio
Úgy néz ki, hogy a több hónapja tartó lejtmenet után megállt a bérlakáspiacon az árcsökkenés, legalábbis az év első heteiről szóló adatok erre utalnak - derül ki az ingatlan.com elemzéséből, amely a KSH-ingatlan.com januári lakbérindexének eredményeit és a legfrissebb, februári adatok alapján a kínálati piac helyzetét is bemutatja közel 40 ezer hirdetés adata alapján.

A legfontosabb megállapítások Bár éves szinten még bő 10 százalékkal csökkent a januári KSH-ingatlan.com lakbérindex, havi szinten már alig változtak a bérleti díjak - ez pedig arra utal, hogy elérhették a mélypontot. Az ingatlan.com legfrissebb - februári - adatai szerint is éves szinten 20 százalékkal, 130 ezer forintra csökkent a kiadásra kínált budapesti lakások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés