Előfizetői tartalom

Budapestről az agglomerációba költöznél? - Ezen a részen a városi lakásod ára édeskevés

Portfolio
Egy 4 részes cikksorozat keretében néztük meg, hogy egy átlagos budapesti lakás árából, mely Pest megyei településre lehetne kiköltözni. Elsőként a főváros nyugati oldalán fekvő városokat és községeket vettük sorra, amelyek a Budakeszi és Pilisvörösvári járások településeit jelentették. A Budapesttől nyugatra fekvő településekre egy biztosan igaz: elnézve a 2020-as átlagárakat, majdhogynem két átlagos fővárosi lakás árát kellene beáldozni a kiköltözésért cserébe.

Egészen 2020 elejéig általánosságban növekvő árak jellemezték a hazai lakóingatlanok piacát, azonban nagy eltérés volt a növekedés mértékében az ország egyes részein. Emiatt a vidék és a főváros közötti egyre jobban nyíló árollóról is sokszor beszámoltunk, ami gyakorlati szempontból azt jelentette, hogy a Budapestről kisebb településre költözők egyre nagyobb családi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés