Előfizetői tartalom

Budapestről az agglomerációba költöznél? - Mutatjuk, hol lesz gyerekjáték a vásárlás

Portfolio
Egy 4 részes cikksorozat keretében nézzük meg, hogy egy átlagos budapesti lakás árából mely Pest megyei településre lehetne kiköltözni. A második részben az agglomeráció déli részén fekvő városokat és községeket vesszük sorra, vagyis a Gyáli, Dabasi, Szigetszentmiklósi, Ráckevei és Érdi járások településeit. A korábbi cikkből már kiderült, hogy aki nyugat felé venné az irányt, annak nem lesz egyszerű dolga, a délre eső településeken azonban már jóval egyszerűbb lehet a helyzete annak, aki a budapesti átlaggal, vagyis 34,7 millió forinttal a zsebében keresi az új otthonát.

Egy hete a Budapesttől nyugatra fekvő településeket mutattuk be. A Budakeszi és Pilisvörösvári járásokban alig volt olyan hely, ahol alacsonyabb lett volna egy átlagos ház értéke, mint egy budapesti lakás átlagára 2020-ban.  Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 02. Budapestről az agglomerációba költöznél? - Ezen a részen a városi lakásod ára édeskevés Arról is beszámoltunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés