Előfizetői tartalom

Hatalmas finanszírozást kap az OTP-től a Duna-part közeli új lakópark

Portfolio
Az eddigi legnagyobb projektfinanszírozási hitellel támogatja az OTP Bank a Duna Terasz Grande társasház beruházást, a napokban aláírt finanszírozási megállapodás értelmében az OTP 23 milliárd forintos hitelt biztosít a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb fejlesztéséhez. A 790 lakásos projekt a XIII. kerület legnagyobb vízpart közeli lakásberuházása, mely 2023-ban kerül átadásra.

Az OTP Bank Nyrt. és a Duna Terasz Grande Kft. között létrejött megállapodás értelmében a bank 23 milliárd forintos hitelt nyújt a lakóingatlan fejlesztésére. Ez az ország legnagyobb társasházfejlesztés célú projektfinanszírozási hitele. A beruházás keretei között 790 lakás épül - az egyszobástól a nagy, családi ötszobásig -, amelyek 2 épületben, a XIII. kerületi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés