Előfizetői tartalom

A mostani helyzetben az fog túlélni, aki a legjobban alkalmazkodik - Így látja az irodapiac jövőjét a szakértő

Portfolio
Meddig lesz velünk a home office és milyen arányban térhetünk vissza a járvány után az irodákba? Mennyivel lesz kevesebb irodaterületre szükség? Milyen újfajta, flexibilis megoldások jelenhetnek meg az irodaszolgáltatók kínálatában? Többek között ezekre a kérdésekre adta meg a választ egy online sajtótájékoztató keretében Hubert Abt, a magyarországi alapítású New Work vezérigazgatója.

A mostani helyzet illusztrálására két híres idézetet mondanék: egyik Darwintól származik, aki szerint soha nem a legerősebbek, hanem mindig a legjobban alkalmazkodók élnek túl. Másik pedig Albert Einsteintől való, aki szerint, ha mindig azt tesszük, amit eddig tettünk, akkor mindig azt az eredményt kapjuk, amit eddig kaptunk – kezdte előadását a szakértő. Az elmúlt 12 hónap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés