Előfizetői tartalom

Irodák helyett új lakások: így fog kinézni a hegyvidéki épületegyüttes

Portfolio
Összesen három irodaépület elbontásával újítja meg XII. kerületi önkormányzat a Böszörményi út és Beethoven utca környékét. A 20-22. és a 24. szám alatti, valamint a Beethoven utca 7. szám alatti irodaházak helyére olyan vegyes funkciójú, energiatakarékos épületegyüttest terveznek, amelyben lakások, irodák, kereskedelmi egységek egyaránt helyet kapnak. A múlt évben bejelentett projektről már látánytervek is készültek.

Tavaly írtunk róla, hogy vegyes funkciójú épületekkel helyettesítené a Hegyvidéki Önkormányzat három régi irodaépületét. Most Balla Judit, a XII. kerületi Önkormányzat Zöld Bizottságának tagja osztotta meg közösségi oldalán a leendő épületek látványterveit. Kapcsolódó cikkünk 2020. 07. 02. Három irodaház lebontására készül a Hegyvidék - Helyettük új funkciót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés