Előfizetői tartalom

A járvány alatt is alig csökkent az Auchanba járók száma

Portfolio
A világjárvány okozta közegészségügyi és gazdasági kihívások ellenére összességében kedvező forgalmi és látogatottsági adatokról számolhat be az Auchan Korzók üzemeltetője, az Nhood Services Hungary Kft. Bár a járvány előtti évben valamivel nagyobb volt a látogatottság - 2019-ben összesen 71,2 millió látogató lépte át az Auchan áruház főbejáratát -, a visszaesés a világjárvány okozta negatív hatások ellenére sem volt jelentős, mindössze 2%, így a tavalyi évet 69,8 millió látogatóval zárták az üzletsorok.

A leglátogatottabb hónap 2020-ban a december volt. Az Auchan Korzókat az év utolsó hónapjában hozzávetőlegesen 6, 7 millióan látogatták meg országszerte. Ez a szám mindössze 4 %-kal marad el az előző évtől. Bár tavaly március-áprilisban az üzleteinek jelentős része zárva tartott, mégsem ez volt látogatottság szempontjából a leggyengébb időszak. A koronavírus járvány...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái