Előfizetői tartalom

A járvány alatt is alig csökkent az Auchanba járók száma

Portfolio
A világjárvány okozta közegészségügyi és gazdasági kihívások ellenére összességében kedvező forgalmi és látogatottsági adatokról számolhat be az Auchan Korzók üzemeltetője, az Nhood Services Hungary Kft. Bár a járvány előtti évben valamivel nagyobb volt a látogatottság - 2019-ben összesen 71,2 millió látogató lépte át az Auchan áruház főbejáratát -, a visszaesés a világjárvány okozta negatív hatások ellenére sem volt jelentős, mindössze 2%, így a tavalyi évet 69,8 millió látogatóval zárták az üzletsorok.

A leglátogatottabb hónap 2020-ban a december volt. Az Auchan Korzókat az év utolsó hónapjában hozzávetőlegesen 6, 7 millióan látogatták meg országszerte. Ez a szám mindössze 4 %-kal marad el az előző évtől. Bár tavaly március-áprilisban az üzleteinek jelentős része zárva tartott, mégsem ez volt látogatottság szempontjából a leggyengébb időszak. A koronavírus járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés