Előfizetői tartalom

Szállodafejlesztéssel folytatódik a BudaPart beruházás (képek)

Portfolio
Újabb épület kivitelezése kezdődött meg a BudaPart ingatlanfejlesztésben. Ahogy Schrancz Mihály, a Property Market Kft. ügyvezető igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában már decemberben utalt rá, megállapodást kötöttek a Radisson lánccal egy 4 csillagos hotel-és iroda vegyes funkciós fejlesztésre, a beruházás negyedik üteme tehát hotel és irodaház funkciót lát majd el. A BudaPart DOWNTOWN név alatt zajló fejlesztés során épülő Radisson Hotel Budapest BudaPart szállodát a Radisson Hotel Group nemzetközi szállodalánc üzemelteti majd.

Szállodafejlesztéssel folytatódik a BudaPart ingatlanfejlesztése negyedik üteme. A több mint 11 ezer négyzetméteren megvalósuló hotelben 198 szobát alakítanak ki – ebből 174 standard és 24 superior szoba-, emellett létrejön egy 175 fős étterem, konferenciatermek és egy fitneszterem is. A szálloda legfelső szintjén pedig egy skybar kialakítását tervezik. A szálloda mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés